Menu Zoeken

Nieuws

Wouter van de Poll stelt zich graag aan u voor!

In de bestuursvergadering van september jl. werd hij benoemd als lid van het Verantwoordingsorgaan (VO) namens de gepensioneerden.

Ik ben Wouter van de Poll, geboren in 1948 en ik woon in Den Haag. Ik heb een lieve vriendin, drie lieve dochters, een kleinzoon en een kleindochter. Inmiddels geniet ik al tien jaar van mijn pensioen.

Vanaf 1990 tot aan mijn pensioen in 2008 zat ik namens de deelnemers in het bestuur van het pensioenfonds. Zo was ik een aantal jaar secretaris en maakte ik deel uit van de Beleggingscommissie.

Op dit moment onderzoekt TPN de mogelijkheden voor de uitvoering van de pensioenregeling. Als lid van het VO hoop ik een positieve bijdrage te leveren aan de uitkomst hiervan.

Voor nu wens ik u allen prettige feestdagen  en een gezond en voorspoedig 2019!

Deel dit nieuwsbericht

Meer nieuws

  • De Europese Commissie heeft de regels voor pensioenen opnieuw bekeken en op een aantal punten veranderd. Dit moet zorgen voor meer transparantie, beter bestuur en betere bescherming van de deelnemers. Wat merkt u van de wijzigingen? De komende jaren komt er meer informatie op het Uniform Pensioenove... Lees verder

  • In 2018 heeft het fonds uitgebreid aandacht besteed aan risicomanagement. Het fonds heeft een risicomanagement-commissie opgericht onder leiding van Bert Smits. Jaap Schepen, voorzitter: ‘Het zogenaamde Integraal Risico Management (IRM) beleid heeft meer vorm gekregen. De doelstellingen van TP... Lees verder