Menu Zoeken

Nieuws

Wouter van de Poll stelt zich graag aan u voor!

In de bestuursvergadering van september jl. werd hij benoemd als lid van het Verantwoordingsorgaan (VO) namens de gepensioneerden.

Ik ben Wouter van de Poll, geboren in 1948 en ik woon in Den Haag. Ik heb een lieve vriendin, drie lieve dochters, een kleinzoon en een kleindochter. Inmiddels geniet ik al tien jaar van mijn pensioen.

Vanaf 1990 tot aan mijn pensioen in 2008 zat ik namens de deelnemers in het bestuur van het pensioenfonds. Zo was ik een aantal jaar secretaris en maakte ik deel uit van de Beleggingscommissie.

Op dit moment onderzoekt TPN de mogelijkheden voor de uitvoering van de pensioenregeling. Als lid van het VO hoop ik een positieve bijdrage te leveren aan de uitkomst hiervan.

Voor nu wens ik u allen prettige feestdagen  en een gezond en voorspoedig 2019!

Deel dit nieuwsbericht

Meer nieuws

  • Na ongeveer 10 jaar onderhandelen over een nieuw pensioenstelsel, is er een principe-akkoord bereikt. Er is overeenstemming tussen werkgevers en werknemers (de sociale partners) en de regering. De noodzaak om nieuwe pensioenregels af te spreken was groot. Zo worden we steeds ouder, werken we steeds ... Lees verder

  • Deze pensioenmythe gaat over de premie die jij en je werkgever betalen. Wordt die premie nu wel of niet gebruikt voor de pensioenuitkeringen van de huidige pensioengerechtigden? Jouw premie is voor jouw pensioen Zoals bij veel onderwerpen is er een kort en een lang antwoord. Het korte antwoord is ne... Lees verder