Menu Zoeken

Nieuws

Jezelf ontwikkelen en je horizon verbreden? Denk eens aan je pensioenfonds!

Wil je meedenken en meebeslissen met TPN? Jezelf ontwikkelen op gebied van managementvaardigheden, analytisch vermogen en besturen? Dan kan! We zijn namelijk hard op zoek naar bestuurders en leden voor het Verantwoordingsorgaan.

Als bestuurslid bepaal je mede de koers van het fonds

Als bestuurslid vertegenwoordig je de stem van je collega’s binnen het pensioenfonds. Je bepaalt samen met je collega-bestuurders het beleid en je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de regeling, de pensioenadministratie, het vermogensbeheer en de communicatie naar de deelnemers.

Dat doe je natuurlijk niet alleen, het fonds wordt ondersteund door verschillende adviseurs en het Pensioenbureau. Je bent ongeveer één dag per week kwijt aan de werkzaamheden voor het fonds.

We zoeken collega’s die zich willen verdiepen in pensioen en zich willen ontwikkelen tot een volwaardig bestuurslid. Interesse? Lees de profielschets en neem dan contact op met het Pensioenbureau via 0113-619225.

Denk je liever mee? Dan is het Verantwoordingsorgaan wat voor jou!

Het Verantwoordingsorgaan (VO) oordeelt over het beleid van het fonds en geeft gevraagd en ongevraagd advies over het reilen en zeilen van het fonds. Je vergadert minstens vier keer per jaar en je bent ongeveer 1 dag per maand kwijt aan werkzaamheden voor het fonds.

Belangrijk is dat je goed een oordeel kan vormen en dat kan beargumenteren. Interesse? Neem dan contact op met het Pensioenbureau via 0113-619225.

Deel dit nieuwsbericht

Meer nieuws

  • In welke vorm kan het Total Pensioenfonds Nederland het beste de toekomst tegemoet gaan? Op eigen benen, overstappen naar een bedrijfstakpensioenfonds, of nog een andere oplossing? Jaap Schepen, voorzitter van het pensioenfonds, geeft een toelichting. ‘Uiteraard staan de pensioenrechten voorop’. Waa... Lees verder

  • Vanwege de onrust op de financiële markten door het coronavirus is het crisisteam van Total Pensioenfonds Nederland(TPN) al een aantal keren, via digitale middelen, bijeen geweest. Het crisisteam bestaat uit 5 bestuursleden en het Hoofd Pensioenbureau. Het crisisteam heeft de afgelopen periode zeer ... Lees verder