Menu Zoeken

Nieuws

Jezelf ontwikkelen en je horizon verbreden? Denk eens aan je pensioenfonds!

Wil je meedenken en meebeslissen met TPN? Jezelf ontwikkelen op gebied van managementvaardigheden, analytisch vermogen en besturen? Dan kan! We zijn namelijk hard op zoek naar bestuurders en leden voor het Verantwoordingsorgaan.

Als bestuurslid bepaal je mede de koers van het fonds

Als bestuurslid vertegenwoordig je de stem van je collega’s binnen het pensioenfonds. Je bepaalt samen met je collega-bestuurders het beleid en je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de regeling, de pensioenadministratie, het vermogensbeheer en de communicatie naar de deelnemers.

Dat doe je natuurlijk niet alleen, het fonds wordt ondersteund door verschillende adviseurs en het Pensioenbureau. Je bent ongeveer één dag per week kwijt aan de werkzaamheden voor het fonds.

We zoeken collega’s die zich willen verdiepen in pensioen en zich willen ontwikkelen tot een volwaardig bestuurslid. Interesse? Lees de profielschets en neem dan contact op met het Pensioenbureau via 0113-619225.

Denk je liever mee? Dan is het Verantwoordingsorgaan wat voor jou!

Het Verantwoordingsorgaan (VO) oordeelt over het beleid van het fonds en geeft gevraagd en ongevraagd advies over het reilen en zeilen van het fonds. Je vergadert minstens vier keer per jaar en je bent ongeveer 1 dag per maand kwijt aan werkzaamheden voor het fonds.

Belangrijk is dat je goed een oordeel kan vormen en dat kan beargumenteren. Interesse? Neem dan contact op met het Pensioenbureau via 0113-619225.

Deel dit nieuwsbericht

Meer nieuws

  • RiskCo voert de pensioenadministratie uit voor TPN en diverse andere pensioenfondsen. In mei 2020 zijn de klanten van RiskCo door de directie van RiskCo geïnformeerd over een mogelijke ontoereikende liquiditeitspositie van de onderneming in de nabije toekomst, waardoor de mogelijkheid bestond dat de... Lees verder

  • Het pensioenakkoord is de afspraak die het kabinet, werkgeversorganisaties en de landelijke vakbonden in 2019 hebben gemaakt over de toekomst van ons pensioenstelsel. Toen is afgesproken dat de AOW-leeftijd minder snel stijgt dan eerder afgesproken. De verdere uitwerking van het pensioenakkoord moes... Lees verder